Beques per a estudiants

Benvolguts/des,

La Societat Catalana de Biologia ofereix 20 beques per assistir al Congrés internacional de Biologia amb motiu del seu centenari ‘Global questions on advanced biology’ que se celebrarà els dies 9-12 de juliol a Barcelona.

 En aquest congrés, que se celebrarà a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, hi haurà conferències plenàries, simposis paral·lels, taules rodones i sessions de pòsters, al voltant de tots els àmbits de la biologia moderna.

Amb l’objectiu de facilitar la participació d’estudiants dels graus de Biociències, Ciències de la Vida o de la Salut, que tinguin una elevada motivació per la biologia en general i per la recerca científica més capdavantera que es fa a casa nostra en particular, la SCB ofereix 20 beques als estudiants amb millor expedient acadèmic que ho sol·licitin. Les beques consistiran en la quota d’inscripció a tot el congrés i actes socials inclosos, i la quota de soci a la SCB per un any.

Requisits: ser estudiant dels dos darrers cursos d’un dels graus o llicenciatures de Biociències o similars, amb expedient acadèmic superior a 2 (barem sobre 4), i nivell elevat de llengua anglesa per poder aprofitar les conferències.

Sol·licitud: caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça  bequescentenari@iec.cat mostrant l’interès per assistir al congrés, amb la nota mitjana d’expedient actual al “Subject” del correu, i en el text del missatge caldrà especificar quin curs, quin grau  i a quina universitat està matriculat, i indicar quins estudis d’anglès s’han cursat.

En cas de ser seleccionat, caldrà aportar, en el termini de 4 dies, copia de l’expedient que acrediti la nota mitjana indicada.

Termini de sol·licitud: 18 de juny de 2012. Els estudiants seleccionats seran contactats perquè aportin l’expedient acadèmic.